vectori_logo

De wijk als leefgebied is natuurinclusief

Deze integrale stadsontwikkeling is een mogelijk antwoord op de toekomst. Een plek om te wonen, leven en werken. Voor jong en oud. Voor gezinnen, studenten en bedrijven.

We transformeren het aanwezige water en lommerrijk groen naar veilige openbare plekken waar groen en water leefbeer worden. De groene pleinen zijn verkoelend in warme periodes en absorberen water in natte periodes. Het wordt een wandeling langs een serie verrassende mooie en intieme plekken. 

De riante terras- en trappartijen draperen het landschap glooiend over de parkeergarage en onder de torens door. Deze trappen bieden zitgelegenheid in de middag- en avondzon aan bezoekers en passanten. Als een soort theater aan het water, waar je kunt genieten van de gezellige reuring op het water en aan de kades. De openbare ruimte wordt parkachtig ingericht met speelgelegenheid voor jong en oud. De architectonische indentiteit van deze buurt geeft uiting aan diversiteit van de wijk.

Wonen en werken betekent voor ons ontmoeten en bewegen in het groen. De gebouwen vormen een geluidsbarrière voor deze leefruimte. Vanuit parkeergarages aan de buitenrand loop je door aantrekkelijk groen naar je huis of je werk.

Volgend project

 

mHome